Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη για την Ελλάδα, φώναξαν οι γερμανοί φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ)


Η παρέμβαση των ελλήνων ακτιβιστών του Real Democracy Now στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο του Βερολίνου στις 17 Νοέμβρη ξεσήκωσε τους γερμανούς φοιτητές. Όπως φαίνεται στο τέλος του βίντεο, οι φοιτητές ένωσαν τη φωνή τους για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα και την αντίθεση τους στην επιβολή της δικτατορίας των τραπεζών.

theinsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: