Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση βόμβα της Barcleys: "Η ευρωζώνη είναι μη βιώσιμη"

«Ο κύβος ερρίφθη: Τυπώστε ομόλογα. Πουλήστε ευρώ, Αγοράστε χρυσό, Τέλος για την Ιταλία»

Έκθεση – βόμβα της Barclays τονίζει πως η Ευρωζώνη έφτασε, ξεπέρασε σωστότερα, τα όριά της. Με την Ελλάδα μπλεγμένη στη δίνη της δικιάς της οικονομικής και πολιτικής κρίσης και την Ιταλία να έχει πλέον..
«ξεπεράσει το σημείο μη επιστροφή», όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι αναλυτές του βρετανικού οίκου, η πιο απλή λύση και με «απλά μαθηματικά» η κατάσταση στην Ευρωζώνη είναι τουλάχιστον «μη βιώσιμη».

Στην έκθεση η Barclays υποστηρίζει πως οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε Ελλάδα και Ιταλία και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στη γειτονική χώρα εγκυμονούν τέτοιους συστημικούς κινδύνους που απαιτούν μια λύση ανάγκης για να απενεργοποιήσει την «ωρολογιακή βόμβα που απειλεί το ενιαίο νόμισμα».

Και ποια είναι αυτή; Χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ, συνέχιση της αγοράς ομολόγων από την κεντρική τράπεζα και σε έσχατη ανάγκη «τύπωμα χρήματος».

ανάπτυξη και λιτότητα δεν είναι αρκετά για να υπερκαλύψουν το υπέρογκο κόστος δανεισμού

Η έκθεση πάντως καταλήγει πως η Ευρωζώνη βρίσκεται μιαν ανάσα από το «game over» που φαίνεται πως ήδη έχει έρθει για την Ιταλία, και συστήνει στους επενδυτές: «Πουλήστε ευρώ, αγοράστε χρυσό».
Πηγή
Σημ.axinosp:Να δω τι παπαριές θα λένε τα παπαγαλάκια του συστήματος τώρα με την κατάρρευση της Ευρωζώνης, εναντίον της δραχμής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: