Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ "ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ": ΛΥΝΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!



Στη φωτογραφία, οι καλοταισμένοι κηφήνες των 6 χιλιάδων (τουλάχιστον) Ευρώ μηνιαίως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην ψευτο - κυβέρνηση: Δεν αναγνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά σίγουρα φαίνονται πολύ ευδιάθετοι!
Και γιατί να μην είναι;

Τσεπώνουν τους παχυλούς μισθούς τους για να παίζουν σταυρόλεξα και...άλλα, έχουν ασυλία και εκατοντάδες παρατρεχάμενους κομματόσκυλα να τους λιβανίζουν, ενώ - το κυριότερο - ξέρουν πως σε περίπτωση μη επανεκλογής, απλά θα αποσυρθούν κάπου ησύχως με τα κλοπιμαία του λαού, χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει!

Εσύ, Έλληνα, που κάθεσαι και τσακώνεσαι για κόμματα, πρόσωπα και "ιδεολογίες", θυμήσου αυτή τη φωτογραφία όταν θα το ξανακάνεις: Και σκέψου πως την ώρα που εσύ δεινοπαθείς και ψάχνεις κάπου αποκούμπι, τα κοινοβουλευτικά "παχύδερμα" απλά σπάνε πλάκα μαζί σου!

Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: