Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Νόιμαν: Με μυστικότητα η επιστροφή στη δραχμή

Ο πρόεδρος του IfO Χ. Β. Ζιν προβαίνει στην εκτίμηση ότι δεν υπάρχει πλέον καμία δυνατότητα για την Ελλάδα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Ο καθ. Μ. Νόιμαν προτείνει να γίνει τα Χριστούγεννα η νομισματική μεταρρύθμιση.


Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα πρέπει να προετοιμαστεί με μυστικότητα, λέει ο καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, Μάνφρεντ Νόιμαν. Σε συνέντευξή του προς την Wirtschaftswoche, ο κ. Νόιμαν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τη «νομισματική μεταρρύθμιση» κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, καθώς η σχετική διαδικασία δεν είναι εύκολη. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα Bank-Run υπό του καθεστώς του πανικού, η χώρα θα πρέπει για κάποιες μέρες να απομονωθεί, λέει ο γερμανός καθηγητής. Ο κ. Νόιμαν εξηγεί ότι θα πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να απαγορευθούν για κάποιο διάστημα τα εμβάσματα χρημάτων προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή χρημάτων στο εξωτερικό. Θα πρέπει επίσης να ανασταλούν οι διεθνείς αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές. Η εκτύπωση νέου χρήματος θα απαιτήσει περίπου τρεις ημέρες, προσθέτει ο οικονομολόγος.


Ζιν: Δεν υπάρχει δυνατότητα παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ

Χανς-Βέρνερ Ζιν Σε πλήρη εξέλιξη τα σενάρια για την αποχώρηση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Ο πρόεδρος του οικονομικού ινστιτούτου IfO του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν δεν «βλέπει» καμία δυνατότητα για την Ελλάδα να παραμείνει στην ΟΝΕ, καθώς όπως εξηγεί «οι Έλληνες δεν έχουν καμία πιθανότητα να ανακτήσουν την ανταγωνιστικότητά τους εντός της ευρωζώνης». Μιλώντας στο περιοδικό Wirtschaftswocheο γερμανός οικονομολόγος υπογραμμίζει ότι οι Έλληνες «θα πρέπει να μειώσουν στο μισό τους μισθούς και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την έξοδο από το ευρώ και υποτίμηση». Ο κ. Ζιν δεν θεωρεί πρόβλημα το γεγονός ότι δεν προβλέπεται νομικά η έξοδος μιας χώρας από την ευρωζώνη. «Όλα είναι από τεχνικής άποψης δυνατά και αυτό το έδειξε η απόσπαση της Τσεχίας από την Σλοβακία», παρατήρησε ο Χανς-Βέρνερ Ζιν.
DW
Σημ.axinosp:Εμείς θα φύγου,ε μιας και φοβάστε μην σας κολήσουμε κανένα νομισματικό κρυολόγημα. εσείς τι θα κάνετε μετά αντί να αγοράζουμε γερμανικά προιόντα από την Γερμανία, θα ψωνίζουμε από τους Ασιάτες όπου εσείς για πιο φτηνά έχετε πάει τα εργοστάσια σας, στο 1/10 της τιμής.
Θα μπουκώσουμε την αγορά με ινδικά i-pad και tamplet pc, από τις Ασιατικές χώρες και άντε να σας δούμε εσείς τι σκατά θα φάτε!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε σε τι καταντια φτασαμε......
να μας λενε οι γεμανοι το τιπρεπει να γινει.
αφου και οι γερμανοι οι ιδιοι το 2002 αδυνατουσαν να πραξουν αυτο που δεν επρεπε να γινει τοτε με το ελληνικο χαμαιτυπειο του χ.α.α. και του μεγαλου οραματος της ο.ν.ε. του καταλληλοτερου.
προφανως και ο νοιμαν και ο σιν εχουν ΤΟ δικιο.
οι γκαιμπελισκοι των αθηναικων μμα μια ζωη λεγανε τα ακριβως αντιθετα,και ο κοσμακης τους ακουγε,οπως τους ακουγε και τοτε με το χ.α.α. και καηκανε ομαδικα.