Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Μεταβατική κυβέρνηση και εκλογές

ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
O "πατριώτης" Σαμαράς θα ψηφίσει τελικά τη δανειακή σύμβαση, όλη η φαρσοκωμωδία παίχτηκε για να οδηγηθούμε σε αυτό. Η χώρα θα δεσμευτεί και θα ξεπουληθεί με αυτή τη συμφωνία και οι εκλογές δεν θα έχουν καμία αξία. Αφιερωμένο σε όλους τους χαζοπροοδευτικούς που λέγαν ότι οι εκλογές είναι η λύση

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης (αυτή είναι διαφορετική κυβέρνηση από την «εθνικής σωτηρίας» που προτείνει το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του;), η οποία θα αναλάβει να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει την 6η δόση, και στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Η πλήρης δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρει:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό Κόμμα της Ελλάδας.
Ήταν, είναι και παραμένει ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής μας πορείας και βεβαίως της παραμονής μας στο ευρώ.
Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την απαίτηση να ματαιωθεί το δημοψήφισμα. Και ζητάμε από τον κ. Παπανδρέου δημόσια να το αποσύρει αμέσως.
Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδειξαν ότι είχαμε απόλυτα δίκιο. Το δημοψήφισμα ξεκίνησε ως απόπειρα εκβιασμού του ελληνικού λαού και κατέληξε σε μοχλό αμφισβήτησης της Ελληνικής ένταξης στο ευρώ και στην Ευρώπη. Ενώ τέθηκε σε αμφισβήτηση και η έκτη δόση που ήταν ως προχθές «δεδομένη». Και βρέθηκε ξανά στον αέρα η νέα δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε στην Ευρώπη στις 27 Οκτωβρίου.
Υπό το βάρος αυτών των δραματικών εξελίξεων προέκυψε ανοικτή κρίση ακυβερνησίας και η χώρα πρέπει άμεσα να επανέλθει στην ομαλότητα.
Επαναλαμβάνω αυτό που έχω, ήδη, δηλώσει δύο φορές μέχρι τώρα: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την πολιτική της κυβέρνησης, η νέα δανειακή σύμβαση έχει γίνει αναπόφευκτη. Και πρέπει να διασφαλιστεί.
Προφανώς, διατηρούμε τις διαφωνίες μας με τα μέτρα πολιτικής που σήμερα εφαρμόζονται. Δεν διαφωνούμε, όμως, με τους στόχους της σύγκλισης, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, αλλά με το μίγμα της πολιτικής που μας έχει, άλλωστε, οδηγήσει μακριά από τους στόχους αυτούς.
Ζητώ το σχηματισμό προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης με αποκλειστική αρμοδιότητα την άμεση διεξαγωγή εκλογών. Και την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή.
Γιατί η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να πάψει να αποτελεί «εκκρεμότητα» για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Και η έκτη δόση πρέπει να ξεμπλοκάρει το ταχύτερο, ώστε οι εκλογές να γίνουν υπό συνθήκες ομαλές. Και να εκφραστεί έτσι ελεύθερα το φρόνημά του λαού μας.
Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα ενώσει το λαό, αλλά και τον Ελληνισμό – εντός και κι εκτός Ελλάδας – για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση. Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά. Και να μου έχετε εμπιστοσύνη!
Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι αδιαπραγμάτευτο από την πλευρά μας, αλλά και από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο λαός πρέπει να αισθανθεί ξανά ασφαλής στον τόπο του, σταθερά μέλος της Ευρώπης και υπεύθυνος για την τύχη του.
Η Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση και για την ασφάλεια και για την ευρωπαϊκή μας θέση, για την παραμονή μας στο ευρώ και για την ελεύθερη έκφραση της θέλησης του ελληνικού λαού».
Σεισάχθεια

2 σχόλια:

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ , ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή ο γιωργάκης θάβεται ζωντανός απ'αυτούς που δυο χρόνια τωρα τον κουβαλούσαν στους ώμους τους.
Δεν μπόρεσε δυστυχώς να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ντόπιων φεουδαρχών που λένε να ξαναδοκιμάσουνε την τύχη τους με τον αντωνάκη.
Στοίχημα ότι οι κοινές μετοχές θα γίνουν προνομιούχες αλλά τίποτα παραπάνω.
Πολύ συντομότερα θα έχει κι αυτος το ίδιο τέλος.
Εκείνη την στιγμή οι Αφέντες μας θα μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ και δεν πρέπει να τους αφήσουμε έτσι.