Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Ενοχλημένο το Δουβλίνο από την απόφαση για το δημοψήφισμα

Τη δυσαρέσκειά της για την αιφνίδια απόφαση της Ελλάδας για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, που όπως υποστήριξε «φέρνει τις προσπάθειες της ευρωζώνης για την επίλυση της κρίσης χρέους πίσω στο σημείο εκκίνησης», εξέφρασε η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιρλανδίας.

«Η σύνοδος κορυφής την περασμένη εβδομάδα αφορούσε την αντιμετώπιση της αβεβαιότητας στην ευρωζώνη (…) και αυτή η χειροβομβίδα έπεσε μόλις λίγες ημέρες αργότερα. Είναι θεμιτό ότι θα υπάρξει μεγάλη ενόχληση σχετικά με αυτήν», παρατήρησε η Ιρλανδή υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters.

Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι ακόμη κι αν η Ελλάδα ψηφίσει υπέρ της ευρωπαϊκής συμφωνίας, ο μοναχικός δρόμος του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου θα προκαλέσει ενδεχομένως μήνες αβεβαιότητας, πλήττοντας τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την οικονομική ανάπτυξη.

«Η ζημιά θα γίνει από τώρα μέχρι τότε. Είναι δύσκολο να δούμε κάτι θετικό», πρόσθεσε.

Ορισμένα κεντροαριστερά κόμματα στην Ιρλανδία κάλεσαν την κυβέρνηση να μιμηθεί το παράδειγμα του Γιώργου Παπανδρέου και να κάνει δημοψήφισμα για το σχέδιο διάσωσης του Δουβλίνου.
Η Κράιτον απέκλεισε μια τέτοια ενέργεια, λέγοντας ότι οι βουλευτικές εκλογές που έγιναν στην Ιρλανδία νωρίτερα φέτος έδωσαν στον κόσμο τη δυνατότητα να κρίνει το πακέτο διάσωσης της χώρας.

Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Δημοψήφισμα ζητάνε και οι Ιρλανδοί, για τις δανειακές συμβάσεις με την Τρόικα, πράγμα που δεν κατάφεραν να εκφράσουν μέσα από τα παραπλανητικά ζητήματα που τους έβαζαν τα ξεπουλημένα στους Τραπεζίτες, Ιρλανδικά κόμματα στις βουλευτικές εκλογές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: