Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση των τραπεζιτών ξεκινά με... αξεπέραστα προβλήματα


Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας της νέας κυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργίου, ο σεβαστός και εξαιρετικά συμπαθής πρέσβης, μιλώντας πριν από λίγα λεπτά στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM και ερωτηθείς εάν θα συνεχίσει τις εκπομπές του στο κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ, απάντησε: ''Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω, γιατί θα υπάρχει μεγάλη στενότητα χρόνου και η αλήθεια είναι ότι προβληματιζόμαστε, γιατί τόσο ο κύριος Αδωνις Γεωργιάδης όσο και εγώ, είμαστε από τα πλέον βασικά στελέχη του καναλιού"!

Πράγματι, η κυβέρνηση των τραπεζιτών ξεκινά την υλοποίηση του έργου της υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Προδότες, αυτή είναι η λέξη που τους αξίζει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: