Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στο διάλογο τους μπροστά στις κάμερες και οι δύο αναγνώρισαν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε πως δεν είναι κολλημένος στην εξουσία και θα κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για κυβέρνησης συνεργασίας.

"Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σχηματιστεί κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, όπως δεσμεύτηκα, δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"H συναίνεση είναι απαραίτητη για να αποφύγουμε τις εκλογές" τόνισε ο Παπανδρέου.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αφού υπάρχει ευρύτερη συναίνεση για τη δανειακή σύμβαση, "δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να μεταφραστεί σε κυβέρνηση συνεργασίας".

Ο Κ. Παπούλιας με την σειρά του ανέφερε πως πρέπει όλοι να συναισθανθούμε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης.

"Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους μας. Ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της συνεννόησης" ανέφερε ο κ. Παπούλιας.

Ο Παπανδρέου μετά την συνάντηση με τον κ. Παπούλια δήλωσε πως χθες η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και ο ίδιος σήμερα επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει σχετικά με τις διαδικασίες για σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας.

Η κυβέρνηση αυτή θα έχει στόχο την ψήφιση των νομοσχεδίων και την εφαρμογή των βημάτων που απορρέουν από την Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου , η εφαρμογή της οποίας είναι προϋπόθεση για την παραμονή στο ευρώ, όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

«Θα υπάρχουν σύντομα διεργασίες» τόνισε χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

newscode.gr
Σημ.axinosp:Η κοινοβουλευτική χούντα αποφάσισε "Συναίνεση για να μην πάμε σε εκλογές". Πλησιάζει η ώρα των λαικών δικαστηρίων και η ποινή είναι θάνατος για εσχάτη προδοσία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: