Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Μελετάται μερική στάση πληρωμών

Αρχίζει αύριο η επιχείρηση αναζήτησης ρευστότητας από το Δημόσιο, καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους δεν ξεπερνούν τα 600 εκατ. ευρώ, ποσό που φτάνει μόλις και μετά βίας για την πληρωμή της μισής μηνιαίας μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων. Το Δημόσιο θα δημοπρατήσει έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας με στόχο να αντλήσει 1,6 δισ. ευρώ μέσα στην εβδομάδα, ενώ το οικονομικό επιτελείο έχει επεξεργαστεί σενάρια που στην καλύτερη περίπτωση δίνουν «ανάσα» στα διαθέσιμα του κράτους έως τα μέσα με τέλη Ιανουαρίου.

Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, θα πρέπει να μη γίνει καμία πληρωμή του Δημοσίου προς τρίτους. Δηλαδή, επιχορηγήσεις προς φορείς του Δημοσίου, πληρωμές προς προμηθευτές κ.λπ. Η μερική στάση πληρωμών από το Δημόσιο θα δημιουργήσει ακόμα πιο ασφυκτικές συνθήκες ρευστότητας στην αγορά και την πραγματική οικονομία.
Καθημερινή
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Καλομελέτα και έρχεται.............!!

1 σχόλιο:

kostas είπε...

Να μη πληρώσουν τους διεθνείς τραπεζίτες και θα μείνουν λεφτά για μισθούς, συντάξεις και τρίτους.