Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Απόψε το «κύκνειο άσμα» της Ελευθεροτυπίας


Σε προηγούμενες ενημερώσεις των εργαζόμενων, από τον γενικό διευθυντή Αντώνη Πολυκανδριώτη, είχε καταστεί σαφές ότι η επιβίωση της εφημερίδας στηριζόταν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο δάνειο.

Η Μάνια Τεγοπούλου, μόλις ανακοίνωσε τη μη έγκριση του δανείου σε διευθυντικά στελέχη της «Ελευθεροτυπίας», αναχώρησε από την εφημερίδα. Στην ενημέρωση συμμετείχαν οι διευθυντές Κύρα Αδάμ και Βαγγέλης Παναγόπουλος.

Στη συνέχεια, στελέχη της εφημερίδας έσπευσαν στο σπίτι της εκδότριας, όπου αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται πυρετώδεις διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα στα γραφεία της εφημερίδας, η διευθύντρια του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, Κύρα Αδάμ, λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι της Μάνιας Τεγοπούλου, προέτρεψε τους εργαζομένους να «δουλέψουν κανονικά», ώστε να βγει το φύλλο της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχισυντάκτης Βαγγέλης Δεληπέτρος προετοιμάζει το φύλλο, υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση στο Μέγαρο της οδού Μίνωος και πολλοί φοβούνται ότι ίσως το αυριανό είναι το τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας.

Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Κλάμα ο Πιτσιρίκος !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τα κωλόκάναλα τον πούλο...