Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ HELLAS - ORTHODOXY: ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΣΟΣΤΑ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ!

Καταποντίζονται Ν.Δ - ΛΑ.Ο.Σ!

Παρότι το δείγμα είναι ακόμα σχετικά μικρό, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ιστολογίου μας για την πρόθεση ψήφου στις επερχόμενες Εκλογές: Διευκρινίζουμε καταρχήν, πως δεν χρειάζεται να...ανησυχούν ορισμένοι, αφού σαφέστατα ούτε η Χ.Α πρόκειται να κυβερνήσει, ούτε το Πασοκ να πάρει... μονάδα!

Όμως, θα πρέπει κάποιους να προβληματίσει η σταθερή άνοδος του "Λαικού Συνδέσμου", όπως και η ραγδαία πτώση των μνημονιακών κομμάτων και αποκομμάτων: Συγκεκριμένα, η Ν.Δ με το ζόρι καταφέρνει να συγκεντρώσει διψήφιο νούμερο, ενώ σε προηγούμενα γκάλοπ είχε πολύ παραπάνω! Το δε κόμμα Καρατζαφέρη, δείχνει να έχει χάσει προ πολλού την όποια αντιπροσώπευση στο Διαδίκτυο, όπου βρίσκονται οι πλέον δυναμικές (νεαρές) ηλικίες!

Εκείνο που προκαλεί (;) έκπληξη, είναι τα ποσοστά δύο κομμάτων που κανείς δεν ξέρει αν θα κατέβουν τελικά στις Εκλογές: Πρόκειται για το Κόμμα των Απόστρατων και το Ε.ΠΑ.Μ του Καζάκη, που δείχνουν να παίρνουν μεγάλο μέρος της λαικής οργής από ψηφοφόρους που εγκαταλείπουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Όσο για τα υπόλοιπα, είναι σαφής η άνοδος του Σύριζακαι οι καλές επιδόσεις της "Κοινωνίας", όπως και το υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων και η μείωση της αποχής: Ελπίζουμε το τελευταίο να φανεί και στην πραγματική κάλπη, γιατί όλοι αυτοί που κανονίζουν "συγκυβερνήσεις" και άλλα τερατουργήματα χωρίς εμάς, εύχονται να γίνει το ίδιο και την ώρα της ψήφου! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

hellas-orthodoxy

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει Κόμμα Αποστράτων. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ λέγεται!

Ανώνυμος είπε...

Να διορθωθει και εκει που γραφετε κομμα αποστρατων να γινει Συνδεσμος Εθνικης Ενοτητας....