Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Παραλήρημα αρθρογράφου της Liberation!


Τεμπέληδες, απατεώνες, ‘φετοφάγοι’, ομοφυλόφυλοι και αλκοολικοί. Έτσι περιγράφει τους Έλληνες ο Στεφάν Γκιγιόν, αρθρογράφος της Liberation. Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου, έχει τίτλο «Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες» και ο συντάκτης του αναφέρεται στην αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου από την Άνγελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζύ στις Κάννες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει «Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…»

Σα να μην έφτανε αυτό, ο αρθρογράφος φαίνεται πως γνωρίζει καλά και τις προτιμήσεις των ελλήνων στο κρεβάτι, αφού αναφέρεται σε ομοφυλόφυλους και συγκεκριμένα της Μυκόνου… «Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα... Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»

Από τα πυρά του συγκεκριμένου, φυσικά δε γλιτώνει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά ούτε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί...»
Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Το φετοφάγος δεν το είχα σκεφτεί, όσο για τα άλλα κοντός ψαλμός .....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ,ΑΜΑ ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ,ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ,ΤΟΝ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑ,ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ,ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ......
ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ.

archaeopteryx είπε...

δες το αλλιώς... Μας επιδότησαν να ξεριζώνουμε αμπέλια, να βγούμε από την αγροτική πραγωγή.

Την Γέφυρα μας την πούλησαν και τους την χρωστάμε, πολεμικα μας έχουν καπαρωμένοι οι άλλοι, και η εκδήλωση αντιπάθειας είναι για να ξεχάσουν ότι όπου να 'ναι χάνουν το ΑΑΑ, και πάνε στον χάρτη του 43. Οι μισοί υπό Κατοχή και οι άλλοι μισοί , περίοικοι.

Lost In Translation είπε...

ΑΥΤΟΥΝΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ", Ή ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΚΑΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΞΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΥΛΙΤΙΔΟΓΟΝΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ!!!