Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα spa και γυμναστική, την περασμένη εβδομάδα ... κανό!

Για όσους απορούν που σήμερα λίγο πριν ο-ακόμα-πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε γυμναστική και spa στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" πριν από λίγο εν μέσω όλου αυτού του διεθνούς κυκλώνα να πούμε ότι αυτό είναι ... τίποτα μπροστά σε αυτό που γινόταν την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη.

Την ώρα που αποκεφάλιζε ο υπουργός του ολόκληρη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και έκανε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κάποιον που είχε διοικήσει μονάδες επιπέδου λόγου.

Λοιπόν ο Γ.Παπανδρέου, την ώρα που υποτίθεται θα γινόταν ΚΥΣΕΑ ήταν στο Σχοινιά και έκανε ... κανό (!) εν μέσω πολιτικού ορυμαγδού εντός και εκτός Ελλάδος!

Δεν το δημοσιεύσαμε γιατί περιμέναμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση, κάτι που κατέστη δυνατό την άλλη ημέρα, αλλά λόγω των γεγονότων είχε καταστεί ανεπίκαιρο.

Και μη χειρότερα, δηλαδή...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: