Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Δείτε την συγκλονιστική ομιλία του Καζάκη στην ΚΕΡΚΥΡΑ !!! (VIDEO)

Στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την Τετάρτη 9/11/2011 έγινε η ομιλία του οικονομολόγου Καζάκη με θέμα...ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΡΙΣΗ (Εθνικη-Πολιτικη-Κοινωνικη-Οικονομικη)
Σε ένα κατάμεστο θέατρο από διψασμένους Κερκυραίους, που πήγαν να ενημερωθούν από μία ανεξάρτητη φωνή για το ποιος φταίει που φθάσαμε σε αυτή την κατάσταση και τι πρέπει να γίνει για να σώσουμε την χώρα μας, ο Καζάκης ήταν απλά συγκλονιστικός!!!

Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και ο Καζάκης δέχτηκε ερωτήσεις.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Liston
Σημ.axinosp:Σχόλιο από Lost in Translation:"Εάν ξυπνήσανε και οι Κερκυραίοι (οι οποίοι, όταν είναι να ταξιδέψουν προς Αθήνα, λένε: "πάω στην Ελλάδα"!), τότε στ' αλήθεια έχουμε πρόβλημα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: