Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Παγώνει» η 6η δόση μέχρι το δημοψήφισμα

Η Ευρωπαϊκή Ενωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πρόκειται να εκταμιεύσουν την έκτη δόση, ύψους 8 δισ. ευρώ, προς την Ελλάδα μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα για το τελευταίο πρόγραμμα στήριξης της χώρας, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές από το ίδιο το ΔΝΤ και την ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου, η εκταμίευση «παγώνει» μέχρι τη διενέργεια του δημοψηφίσματος που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας στη χώρα.

«Το συμβούλιο δεν θα ήθελε να δώσει χρήματα στην Ελλάδα και τότε φανταστείτε τι θα συμβεί», φέρεται να δήλωσε η πηγή του πρακτορείου στο ΔΝΤ, συμπληρώνοντας ότι ο Οργανισμός θέλει να είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, κάτι που δεν ισχύει αυτήν τη στιγμή.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δεύτερη πηγή που επικαλείται το Reuters, οι χώρες της ΕΕ έχουν ευθυγραμμιστεί με τη θέση του ΔΝΤ και δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν στην εκταμίευση μόνον όταν το διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα πάρει σαφή απάντηση για τις δεσμεύσεις της Ελλάδας.

«Όσο πιο γρήγορα γίνει το δημοψήφισμα, τόσο πιο γρήγορα θα εκταμιευθεί η έκτη δόση. Αλλά αυτήν τη στιγμή, δεν πρόκειται να καταβληθεί», δήλωσε η πηγή.
Ημερησία
Σημ.axinosp:Εκβιασμό μέχρι το τέλος οι ηγέτες της ΕΕ, δεν πειράζει ερχόμαστε με ένα δημοψήφισμα μούρλια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: