Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γουόλ Στριτ Τζέρναλ: "Καλύτερα να πτωχεύσει η Ελλάδα για να νουθετήσει την Ιταλία"!

Η εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», με κύριο άρθρο της υπό τον τίτλο «Ένα ελληνικό μάθημα για τη Δημοκρατία», τάσσεται υπέρ της απόφασης του Γ. Παπανδρέου για διενέργεια δημοψηφίσματος.

Όπως επισημαίνεται «αν και με την κίνηση αυτή ο Έλληνας πρωθυπουργός κατέστη χθες ο πιο αντιδημοφιλής άνθρωπος στην Ευρώπη, προκαλώντας πτώση στις διεθνείς αγορές, στέλνοντας στα ύψη την απόδοση των ιταλικών ομολόγων και ωθώντας τους Γερμανούς αξιωματούχους να κατηγορούν τη συμπεριφορά του ως αντι-ευρωπαϊκή, ένα δημοψήφισμα στην Αθήνα μπορεί να είναι διδακτικό για ολόκληρη την Ευρώπη».

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το κύριο άρθρο της εφημερίδας, αν ο ελληνικός λαός υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, ο κ. Παπανδρέου θα ενισχυθεί πολιτικά, ενώ εάν την καταψηφίσει, οι Έλληνες θα αναλάβουν τουλάχιστον την ευθύνη για τις συνέπειες και αυτό είναι καλύτερο από τις διαδηλώσεις τους στους δρόμους κατά των πολιτικών στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες, έναντι των οποίων δεν έχουν καμία επιρροή.

Επιπλέον, ο συντάκτης του άρθρου υποστηρίζει ότι μία ελληνική χρεοκοπία θα παράσχει ένα μάθημα για το τι συμβαίνει στις χώρες που ζουν πέραν των δυνατοτήτων τους και ίσως αυτό νουθετήσει τους Ιταλούς βουλευτές, προκειμένου να διορθώσουν τις αντι-αναπτυξιακές πολιτικές τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μόνο που σε λίγο θα ζητάνε και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι από τις κυβερνήσεις δημοψήφισμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: