Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Το δημοψήφισμα θα το απέρριπταν οι 8 στους 10 Έλληνες (αν γινόταν...)

Τι θα ψήφιζαν οι Έλληνες πολίτες στο δημοψήφισμα που... δεν έγινε ποτέ; Σύμφωνα με έρευνα της MARC για το "Έθνος", 8 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι η ιδέα για δημοψήφισμα ήταν λανθασμένη και μόλις το 18,6% σωστή.

Ως προς το αν θα ψήφιζαν σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα, το 46,9% λέει "όχι" και το 43% λέει "ναι", ενώ "δεν ξέρω" απαντά το 10%.

Σχετικά με το ποιο προβλέπουν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα, το 55% απαντούν ότι θα κέρδιζε το "όχι" στη συμφωνία των Βρυξελλών, το 23,3% λέει ότι θα κέρδιζε το "ναι" και 21,6% απαντούν ότι "δεν ξέρω".

Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ωστόσο θα "κέρδιζε" στη δημοσκόπηση σύμφωνα με την έρευνα της MARC, αν υπήρχε αρκετή συμμετοχή. Το 41,8% δηλώνει ότι θα έδινε θετική ψήφο και το 38,9% θα την καταψήφιζε. Ένα ποσοστό 15,9% δήλωσε αναποφάσιστο και 0,8% θα ψήφιζε λευκό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Καλά οι ΠΑΣΟΚοι ούτε να ψηφίσουν θα πήγαιναν, από το φόβο λυντζαρίσματος !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μούφα καραμπινάτη οι δημοσκοπήσεις. Όπως θέλουνε τα παρουσιάζουνε. Αν ήταν να κέρδιζαν το δημοψήφισμα θα το είχαν κάνει, αλλά στη πραγματικότητα το τρέμουν.