Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Όλι Ρεν: "Ζητάμε (ως αύριο) κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια"

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια, ακόμη και γι΄ αυτό της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωσε Reuters ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν.

"Έχουμε ζητήσει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και θεωρούμε ότι αυτός είναι ο μόνος πειστικός τρόπος να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη και να επιτευχθούν οι δεσμεύσεις της Ελλάδας", δήλωσε στο Reuters ο Κοινοτικός Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν στην πρώτη επίσημη αντίδραση απ' το εξωτερικό για τα πολιτικά τεκταινόμενα στη χώρα μας.

"Η Ελλάδα διέσπασε την εμπιστοσύνη που της είχαν οι εταίροι στην Ευρωζώνη την περασμένη εβδομάδα και έθεσε τον εαυτό της σε πορεία εξόδου απ' το ευρώ, αλλά τώρα φαίνεται ότι μπορεί να απομακρυνθεί απ' το χείλος του γκρεμού", πρόσθεσε ο κ.Ρεν

"Γίνονται διαβουλεύσεις στην Αθήνα ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και πρέπει αύριο στο Eurogroup να έχουμε πειστικά νέα απ' τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο", κατέληξε ο κ.Ρεν.

Isotimia
Σημ.axinosp:Μας περνάνε και πειθαρχικό και αποβολή από την Ευρωζώνη και ο ΓΑΠ δεν θέλει να ξεκολλήσει από την καρέκλα του με τίποτα, απίστευτη Ελλάδα ποτέ δεν βαριέσαι σε αυτή τη χώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: