Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!


Επιστολή ανεξαρτητοποίησης προς τον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. Η κυρία Αποστολάκη δήλωσε ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή, διότι διαφωνεί με την απόφαση του πρωθυπουργού...
για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, σχετικά με τη δανειακή σύμβαση.

Φίμοτρο

Σημ.axinosp:Όταν γίνεται ανεξάρτητη το λαμόγιο η Μιλένα και όχι κάποιος της "αριστερής" τάσης, όταν ο Σαμαράς ρίχνει την κυβέρνηση τώρα, που μέχρι πρότινος ψήφιζε όλα τα επίμαχα νομοσχέδια, με την μαζική παραίτηση των βουλευτών της ΝΔ, τότε κάτι βρωμάει με το δημοψήφισμα !!
Εξηγούμαι έστω ότι κάνει ο ΓΑΠ δημοψήφισμα ξέρει τουλάχιστον ότι το ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση θα είναι τουλάχιστον 75-80 %, η ΝΔ και μάλλον και τα άλλα κόμματα προσπαθώντας να ακυρώσουν το δημοψήφισμα, γιατί άραγε, θα κάνουν αποχή, ποιος κερδίζει μα ο λαός που μιας και θα κερδίσει το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα δεν θα έχει δικαίωμα κανένα κόμμα να κάνει από τούδε και στο εξής καμία συμφωνία , κανένα μνημόνιο γιατί θα είναι και με το δημοψήφισμα παράνομα, καθώς παράνομα θα είναι όσα μας έχει δώσει η Τρόικα μέχρι τώρα !!!
Φυσικά με βάση το Δημοψήφισμα η Ελλάδα σταματάει να πληρώνει σαν παράνομα, όλα τα χρέη και στη ΕΕ γίνεται της μουρλής, με την κατάρρευση της Ευρωζώνης και του Ευρώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: