Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Προκόπης Παυλόπουλος : Η νέα κυβέρνηση μας επιβλήθηκε

Παυλόπουλος τόνισε στον Real fm 97,8 πως το νέο κυβερνητικό σχήμα προήλθε μετά από τις πιέσεις της Ε.Ε. «Ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση δεν προήλθε από την ελεύθερη βούληση των κομμάτων, μας επιβλήθηκε. Η Ευρώπη βολοδέρνει αυτή τη στιγμή, σε μια τρικυμία και αυτή επέβαλλε την κυβέρνηση για λόγους εκτάκτου ανάγκης -επειδή η κυβέρνηση Παπανδρέου μας έφερε εδώ που μας έφερε- χωρίς να έχει τη συναίνεση του λαού και των πολιτικών».

Ακούστε τι είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Pyrgos-News
Σημ.axinosp:Και εσείς γομάρια δωσίλογοι της ΝΔ βοηθήσατε να μας επιβληθεί η κυβέρνηση των Τραπεζιτών!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα σας κρίνονται πλέον, όχι τα ψεύτικα λόγια σας.