Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ: Ομάδες περιφρούρησης για την αποτροπή διακοπής ηλεκτροδότησης

Στη συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου», θα προχωρήσει η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην δώσει εντολή διακοπής ρεύματος «σε κανένα φτωχό άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη».
Ζητεί παράλληλα από τα μέλη της να μην κόβουν το ρεύμα στις παραπάνω περιπτώσεις ενώ στις περιπτώσεις όπου οι διακοπές ρεύματος γίνονται από εργολάβους, τους καλεί να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης.

Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει επίσης αντίθετη της στην προοπτική πώλησης λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα σημάνει πόλεμο και δεν θα προσφέρει τίποτα στον τόπο και στον άνεργο, γιατί δεν πρόκειται όπως αναφέρει, για επένδυση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά για «αρπαχτή» σε βάρος του Δημοσίου.
naftemporiki
Σεισάχθεια
Σημ.axinosp:Toμάρια του ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ, λίγες είναι οι μέρες σας!
Δεν καταφέρατε να μας διασπάσετε σαν λαό, Παπα-δήμιε προλαβαίνεις να φύγεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: