Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

"Αυξάνονται οι πιθανότητες για άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας"

“Μόλις οι Ευρωπαίοι είχαν πιστέψει ότι είχαν βρει μερικό χώρο για να ανασάνουν και να τοποθετήσουν ένα τείχος προστασίας, ώστε να προστατεύσουν τις άλλες προβληματικές οικονομίες της ευρωζώνης από την επίδραση μίας πιθανής ελληνικής χρεοκοπίας, έρχονται τώρα αντιμέτωποι (οι Ευρωπαίοι) με ένα άλλο πολιτικό σοκ”, υποστήριξε ο οικονομολόγος της Berenberg Bank, Χόλγκερ Σμίεντινγκ. “Το ρίσκο μίας άναρχης χρεοκοπίας της Ελλάδας, τύπου Lehman, είναι πλέον μεγαλύτερο από ότι πριν”, συμπλήρωσε.

24h NewsRoom
Σημ.axinosp:Άκου σοκ, ....ρε γαμιώντας θα σας πάμε λαμόγια Τραπεζίτες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: