Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

«Οποιος θέλει να με ρίξει ας το κάνει», το μήνυμα του Παπανδρέου

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη εσωκομματική κρίση των τελευταίων ετών στο ΠΑΣΟΚ, και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να πετάξει το γάντι σε όσους τον αμφισβητούν.

Ο κ. Παπανδρέου όπως λένε στενοί του συνεργάτες, θα θέσει τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου προ των ευθυνών τους και θα πει ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, όπως υπογράμμισε και χθες στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. «Όποιος θέλει να με ρίξει ας το κάνει» θα είναι το πνεύμα της τοποθέτησης του καθώς στην συνεδρίαση θα είναι παρόντες υπουργοί οι οποίοι έχουν αμφισβητήσει και δημοσίως την επιλογή για δημοψήφισμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου θα υποστηρίξει πώς θα υπάρξει ανακοίνωση της Τρόικας ότι δεν έχει πρόβλημα με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος .

iefimerida
Σημ.axinosp:Η κότα ο Βενιζέλος που είναι οέο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: