Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ"

Ένα «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση και το οποίο προβλέπεται να διεξαχθεί τον Ιανουάριο για το ευρωπαϊκό σχέδιο απομείωσης του ελληνικού χρέους θα απειλούσε...
τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch.

«Μια απόρριψη της ευρωπαϊκής συμφωνίας που συνήφθη την περασμένη εβδομάδα αυξάνει τον κίνδυνο αναγκαστικής χρεοκοπίας της Ελλάδας και μιας δυνητικής εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, με σοβαρές χρηματοπιστωτικές συνέπειες για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τη βιωσιμότητα της ευρωζώνης», διευκρινίζει ο οίκος σε ανακοίνωσή του.

Fimotro
Σημ.axinosp:Το καταλάβατε λεβέντες μου, εάν ο λαός συμετέχει στο δημοψήφισμα και φυσικά είναι δεδομένο ότι θα ψηφίσει ΟΧΙ και όπως λέει το ΒΒC" Είναι σαν να ρωτάς τις γαλοπούλες αν θέλουν να ψηθούν τα χριστούγενα"ΟΧΙ θα πούνε, τότε είναι άκυρα όλα τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, οι εφαρμοστικοί νόμοι ακόμα και τα λεφτά που μας έχει δώσει η Τρόικα !! Σταματάμε να τα πληρώνουμε μιας και υποχρεωτκά θα είναι παράνομα και η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει, σαν χάρτινος πύργος!!
Φυσικά τα υπόλοιπα δάνεια που θα είναι σε Ευρώ θα πάψουν να υφίστανται μιας και το κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα θα έχει εκπνεύσει προ πολλού!!
Γι'αυτό και η "Αριστερή" Βάσω μας λέει για " σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, δέσμευση για αποδοχή του πακέτου της σύμβασης δανειοδότησης και εν συνεχεία, αμέσως μετά εκλογές, μέχρι τέλος Ιανουαρίου."
Γιαυτό και εκφράζει "τη δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση περί δημοψηφίσματος στην Ελλάδα εξέφρασε σήμερα η ομοσπονδία των ιδιωτικών γερμανικών τραπεζών (BdB)", άμα γίνει δημοψήφισμα πάει τα χάσανε τα λεφτά !!
Η πολιτικοποιημένη τα αρχίδια μου βουλευτής Εύα Καιλή δηλώνει και αυτή σε λίγο ανεξάρτητη !!
Το πουλημένο ΚΚΕ φυσικά τι κάνει"Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του διχαστικού δημοψηφίσματος την Παρασκευή"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΡΕΠΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΕΓΙΝΕ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ(ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ),ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΟ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ.
ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΦ'ΕΑΥΤΗΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ,ΑΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΝΟΣ ΠΛΑΦΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ,ΝΟΜΩΝ,ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΚΕΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ,ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 75% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ.
ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ.