Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

"Οι Έλληνες ψηφοφόροι απειλή για το ευρώ"

«Οι αγορές δεν είναι η μοναδική απειλή για το ευρώ… Μπορεί να είναι και οι ψηφοφόροι» είναι ο τίτλος του άρθρου που έχει το Economist.

Μάλιστα διαθέτει και μια φωτογραφία που δείχνει την λέξη Greece με τα E σαν σύμβολα του ευρώ να καταρρέουν και να πέφτουν πάνω από την Ακρόπολη.

Στο κείμενο σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Μία συμφωνία της Συνόδου Κορυφής που επέζησε λιγότερο από μία βδομάδα είναι αξιοθρήνητη. Στις 27 Οκτωβρίου η Άνγκελα Μέρκελ, η γερμανίδα Καγκελάριος και ο Νικολά Σαρκοζί, ο Γάλλος πρόεδρος “χαιρέτισε” ένα ολοκληρωμένο πακέτο προκειμένου να σωθεί το ευρώ. Όμως τα σχέδιά τους έπεσαν έξω.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Γιώργος Παπανδρέου, φάνηκε καταδικασμένος αφού πολλοί υπουργοί του τον απέρριψαν και πιθανότατα το ίδιο έκαναν οι περισσότεροι στην χώρα του.»

Το δημοσίευμα κάνειαναφορά στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για δημοψήφισμα, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «υπήρξε ο ίδιος ποιητής των δεινών του». Ο πρωθυπουργός «ενώ αναζητούσε τη στήριξη των πολιτών μέσω δημοψηφίσματος, αμέσως καταδικάστηκε από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ως ανόητος ή προδότης. Γιατί χάλασε την καλή δουλειά; Πώς τόλμησε να φέρει την καταστροφή στην Ευρωζώνη, όταν είχε εξασφαλίσει ένα πακέτο σωτηρίας για τη χώρα του-αυτόν τον αποδιοπομπαίο τράγο;» αναρωτιέται το περιοδικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παπανδρέου δεν ήταν ο «κακός» που χάλασε τη Σύνοδο της G20, αλλά ο άνθρωπος που απλά «μετέφερε» το κακό νέο, αφού δεν ευθύνεται για την αναποτελεσματικότητα των Καννών.
Μαντάτα
Σημ.axinosp:Το φόβο μας να έχετε κουφάλες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: