Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Ryanair: «Οι Έλληνες, ας πληρώσουν με κατσίκες…»

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair διάλεξε μια μάλλον ατυχή μέρα για να παρουσιάσει τις νέες πτήσεις της προς την Ελλάδα. Χθες, και εν μέσω σεναρίων περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο διευθύνων σύμβουλός της, Michael O’ Leary θέλησε να διαφημίσει τις απευθείας πτήσεις από το Leeds Bradford προς την Κω, την Κέρκυρα και την Κρήτη.

Όταν κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν οι επιβάτες μπορούν να πληρώνουν με δραχμές, εκείνος του απάντησε: «Δεν είμαστε ακατάδεκτοι. Δεχόμαστε κάθε νόμισμα, ακόμα και κατσίκες του βουνού».

Γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του και την αγάπη του για τη δημοσιότητα, ο O’ Leary εξήγησε ότι στόχος των νέων δρομολογίων της Ryanair είναι να εκμεταλλευτεί μια τυχόν μεγάλη υποτίμηση στην Ελλάδα. Εάν η χώρα επιστρέψει στη δραχμή, θα υπάρξει άνθηση του τουρισμού. «Για την Ελλάδα, οι business του τουρισμού θα γίνουν πιο σημαντικές από ποτέ», είπε.

Δεν σταμάτησε όμως σε αυτά. Όπως είπε, η Ryanair θα επωφεληθεί και από το κύμα φυγής των Ελλήνων. «Οι Έλληνες που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, θα περνούν στο Leeds για να αγοράσουν ακίνητα», είπε.
Ισοτιμία
Σημ.axinosp:Σιγά μην πάμε στο Leeds να αγοράσουμε τα κωλόσπιτα σας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: