Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης,ο λαγός του Παπαδήμου και της "Επιτροπής"!Αποκαλύπτουμε τον σκοτεινό, βρώμικο και κατευθυνόμενο ρόλο Καρατζαφέρη στην εγκαθίδρυση της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου-Τριμερούς Επιτροπής στη χώρα μας!

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο υπερπατριώτης αρχηγός του Λαος από τη μια...κατήγγειλε την Τριμερή Επιτροπή, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα κι από την άλλη "αγωνιζόταν" με νύχια και με δόντια να μας...φορτώσει ως "σωτήρα" το εξέχον μέλος της Τριμερούς, Λουκά Παπαδήμο!

Τελικά, τα κατάφερε: Τα ερωτηματικά όμως, σχετικά με τον ρόλο του λαγού ξένων συμφερόντων που του έχουν προσάψει πολλοί, γίνονται πλέον απαντήσεις με αδιάσειστα επιχειρήματα!

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης: Λαγός της Τριμερούς Επιτροπής και των εντολοδόχων της, όπως ο Παπαδήμος!

hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: