Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Από το πρωϊ έχουν ορίσει τον νέο πρωθυπουργό;

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο, ήδη από το πρωϊ σήμερα Παπανδρέου και Σαμαράς έχουν από κοινού αποφασίσει για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, γεγονός που φυσικά το γνωρίζει και ο ίδιος και το έχει αποδεχτεί.

Αν τελικά ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο και παρόλα αυτά, παίζεται όλη μέρα αυτό το θέατρο της ευτελισμένης, καταρρέουσας πλέον κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τότε είμαστε όλοι....
για κλάματα και ξοφλημένοι. Θέατρο με σασπένς και κομματικό πατριωτισμό, για τα μάτια των χαχόλων κομματοκτυπημένων.

Ας τελειώσει λοιπόν αυτό το θέατρο που δίνει όλη μέρα τηλεθέαση στα κανάλια, γιατί έχουμε και δουλειά αύριο και δεν έχουμε όρεξη να ξενυχτίσουμε πάλι για να δούμε μια κακή παράσταση.

Έχουμε τρελαθεί όλοι σ’ αυτόν τον τόπο. Διαθέτουμε υποτίθετα «δημοκρατικό» Σύνταγμα, διαθέτουμε την πολυδιαφημισμένη «ισχυρή δημοκρατία» (που είναι, που είναι;;), διαθέτουμε μια κυβέρνηση με απόλυτη πλειοψηφία και παρόλα αυτά ψάχνουμε για κάποιον άσχετο πρωθυπουργό και συγκυβέρνηση, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Και όλα αυτά, μην τυχόν και πάμε σε εκλογές και μπλεχτεί ο λαός στο μοίρασμα της ίδιας του της περιουσίας, η οποία θα του αφαιρεθεί βίαια.

Τρελοκομείον «Η Ωραία Ελλάς»..
Ζήτω η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία μας…
προεδρική δημοκρατία
Σημ.axinosp:Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από την Χούντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: