Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Ευσπευσμένα στην Ελλάδα ο Λουκάς Παπαδήμος!


Στην Αθήνα φθάνει απο ώρα σε ώρα ο Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΤ βρισκόταν στο εξωτερικό αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις κλήθηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει κομβικό κυβερνητικό ρόλο στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Παραπολιτικά
Σημ.axinosp:Έρχεται ο Παπα-δήμιος πρώην διευθυντής στην FED και αντιπρόεδρος της ιδιωτικής ΕΚΤ, δεξί χέρι του Τρισέ μέχρι τώρα !!
Έρχεται να πάρει τα λεφτά των Τραπεζιτών πάσει θυσία από τους Έλληνες, μπα δε νομίζω λαμόγια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: