Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Ούτε κουβέντα για παραίτηση ο Γ.Παπανδρέου - Τους κορόϊδεψε πάλι, όλους...

Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε το ραντεβού Παπανδρέου-Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο. Εξερχόμενος ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ είναι η ψήφιση της απόφασης και των βημάτων που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Oύτε κουβέντα για παραίτηση, αλλαγή ηγεσίας και άλλα τέτοια που "δήθεν" δεσμεύθηκε ο Γ.Παπανδρέου.

Γεγονός παραμένει ότι κανένα κόμμα δεν στηρίζει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, εκτός από το ΛΑΟΣ που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο. Πάντως και η Ν.Μπακογιάννη δεν ξεκαθαρίζει η ίδια το ότι δεν θα συμμετάσχει σε τέτοια κυβέρνηση...

Δεν αποκλείεται να καλέσει έναν-έναν τους αρχηγούς των κομμάτων για να τους βολιδοσκοπήσει ο Παπούλιας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Σιγά μην αφήσει την καρέκλα, αφου δεν τον ενδιαφέρει, το είπε ξεκάθαρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: