Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ"

Χοντρό παιχνίδι παίζει αυτή την ώρα στην κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εργασίας και κολλητός του Γιώργου δήλωσε πως αν δεν τα βρουν οι πολιτικές δυνάμεις, ο Γιώργος παραμείνει στην θέση του. Μήπως τελικά έχουν δίκιο όλοι αυτοί που λένε πως το όλο σηκηνικό θυμίζει ένα ακόμη πολιτικάντικο πόκερ του Παπανδρέου προκειμένου ο πρωθυπουργός να παραμείνει στην θέση του χωρίς μουρμούρες ή να ελέγξει τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ; Βλέπετε, ακόμη δεν έχει πειστεί κανείς ότι ο Παπανδρέου θέλει να φύγει...
Απόσπασμα

Σημ.axinosp:Σώπα.....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: