Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Έλληνες, ήρθε η ώρα τώρα του νέου ΟΧΙ

Με περίσεια τσετσιπωσιά και επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, η Καγκελάριος της Γερμανίας και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους Έλληνες εκ των προτέρων το ερώτημα του δημοψηφίσματος που μας εξήγγειλε ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός μας.

Τέτοια αήθη ενέργεια είχε να δει η Ελλάδα από το 1940, όταν ο Φασίστας Μουσολίνι δια του Ιταλού Πρέσβυ στην Αθήνα, αξίωσε την παράδοση της Πατρίδας μας άνευ όρων, από τον τότε Πρωθυπουργό της Χώρας δικτάτορα Ι. Μεταξά, για να πάρει από το στομα του την απάντηση που θα έπαιρνε από κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, ΟΧΙ.

Οι Έλληνες οφείλουν να αναλογισθούν τι έχει γίνει μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, πόσο έχει κατέβει το βιωτικό τους επίπεδο, πόσοι έχασαν τις δουλειές τους, τι από όλα όσα τους υποσχέθηκαν έγιναν και τι από αυτά που τους παρουσίασαν ήταν αλήθεια και τότε το μόνο που τους απομένει να κάνουν είναι να κλεισουν τα αυτιά τους σε όλες τις σηρήνες, τις ψευτιές και τα ψέμματα που θα ακούνε όλο το διάστημα μέχρι την ημερομηνία που θα γίνει το δημοψήφισμα και τότε με υπερηφάνια να τους στείλουν όλους στο Διάολο με ένα μεγαλοπρεπές νέο ΟΧΙ.

Το οφείλουν στην Ιστορία τους, στον εαυτό τους στα παιδιά τους.


Του Δημήτρη Κυπριώτη, μέλους της προσωρινής Οργανωτικής Επιτροπής του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: