Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Σε κατάσταση επιφυλακής η ΕΛΑΣ

Σε κατάσταση γενικής επιφυλακής βρίσκεται από τις 8 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία. Με επείγουσα διαταγή του αρχηγείου, όλοι οι διοικητές και υποδιοικητές αλλά και οι αξιωματικοί και οι άνδρες των αστυνομικών τμημάτων Ασφαλείας και όλων των αστυνομικών υπηρεσιών έχουν διαταχθεί να μεταβούν στις υπηρεσίες τους όπου και θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας.

Επιπλέον, σε επιφυλακή βρίσκονται και τα ΜΑΙ, η Ασφάλεια Αττικής, οι άνδρες των ΥΜΕΤ, η Άμεση Δράση, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η ΕΚΑΜ και άλλες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.

24h NewsRoom
Σημ.axinosp:Για την καιροσκοπική του κίνηση ο ΓΑΠ να ζητήσει Δημοψήφισμα, σπέρνοντας, τον πανικό στην Ευρωζώνη και όχι μόνο, θα δεχθεί και μερικά "συμμαχικά" χτυπήματα εκδίκησης, έτσι για να μην παίρνει ο κώλος μας αέρα, αλλά και να σφίγκουν οι κώλοι, στο κόσμο, γιατί πολύ το παράκανε με τις διαμαρτυρίες και τις πορείες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: