Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Liberation: "ΧΑΟΣ"

Με ελληνικούς χαρακτήρες, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Liberation γράφει μόνο μια λέξη, "Χάος"...

Με ελληνικούς χαρακτήρες, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Liberation γράφει μόνο μια λέξη, "Χάος"...

"Τον πανικό σπέρνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ανακοίνωση διενέργειας δημοψηφίσματος" γράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation. Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην... Ελλάδα. Σε γαλάζιο φόντο, ο τίτλος έχει μόνο τέσσερα γράμματα, στα ελληνικά: "Χάος".

Σχεδόν όλες οι γαλλικές -κι όχι μόνο εφημερίδες- μιλούν για κλίμα "πανικού" και "απρόβλεπτες εξελίξεις" μετά την απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού να ζητήσει την ετυμηγορία του λαού για τη νέα δανειακή σύμβαση.

24h NewsRoom
Σημ.axinosp: Σόϊμπλε πονάς δε πειράζει, με το δημοψήφισμα θα καταλάβεις, τι ενοούμε στην Ελληνική γλώσσα ΧΑΟΣ....(Στην αρχή γεννήθηκε το Χάος, κι έπειτα η πλατύστηθη Γαία παντοτινός και ασφαλής τόπος των αθανάτων που εξουσιάζουν τις χιονισμένες κορφές του Ολύμπου και τα σκοτεινά Τάρταρα στα βάθη της γης με τους πλατείς δρόμους.... Θεογονία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: