Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ!ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ;

To CNN κάνει μία φοβερή αποκάλυψη που -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν έχει διαψευσθεί από κανέναν!

Αποκάλυψε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος,κ.Λαμπρινίδης, που βρέθηκε στις ΗΠΑ, δεν διέψευσε πως η Ελλάδα είναι σε διαδικασία ήδη να τυπώνει δραχμές!

Το ρεπορτάζ, αναφέρει βέβαια, πως η Ελλάδα είναι δύσκολο να βγει από το ευρώ και κάτι τέτοιο δε το θέλει ούτε η υπόλοιπη Ευρώπη, ωστόσο αναφέρει τη συγκεκριμένη πληροφορία-βόμβα, αναφερόμενη συγκεκριμένα σε αυτή την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών!

Καλό θα είναι-αν υπάρχει κάποιος με ευθιξία από την κυβέρνηση- να βγει να το διαψεύσει , καθώς αρκετή τρομοκρατία έχει υποστεί ο ελληνικός λαός τελευταία και με κάτι τέτοιες φήμες δεν είναι να παίζει κανείς...

apospasma
Σημ.axinosp:Νάτα..νάτα..!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν η χωρα δεν επανακτησει το εκδοτικο νομισματικο προνομοιο στα χερια της(ανεξαρτητου ποιοντος υφισταμενης κυβερνησεως) η ελληνικη κοινωνια στην συντριπτικη της πλειοψηφια και ανεξαρτητως ταξης,θα υποκειται σε ασυληπτου τυπου οικονομικα ολοκαυτωματα,που,η,θα οδηγησουν στην διαγραφη απο το χαρτη του ελλαδικου προτεκτορατου,η,που θα οδηγησει σε διασαλευση της κοινωνικης ειρηνης,εως και σε εμφυλιοπολεμικες καταστασεις.
στο μετρο που οι ελλαδιτες πολιτες εμμενουν βλακωδως στο να επιτρεπουν να διαχειριζονται την λυση του προβληματος,πολιτικοι σχηματισμοι που δημιουργησανε το προβλημο,θα υποστουν τα επιχειρα της βλακειας τους επι του σαρκιου τους.
και θα γινονται περιγελος της οικουμενης.

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να υπάρχουν κάποιες δραχμές έτοιμες τυπωμένες για ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, ελπίζω όμως όχι με Παπαεβραίου, Αντωνάκη κλπ