Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει διαγραφή όλου του χρέους!

Εμένα δεν θα με καλέσει κανένας στο Προεδρικό Μέγαρο. Αν όμως με καλούσαν θα διαμήνυα σε εκείνους που μας απειλούν:
«Κύριοι, έξοδος από το Ευρώ και επιστροφή στην δραχμή σημαίνει και πλήρης μονομερής διαγραφή του χρέους. Συνεννοηθήκαμε;»
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Γιαυτό τον πάνε με κλωτσιές το Παπανδρέου στο Παπούλια για να παραδώσει την Κυβέρνηση, βιάζονται οι Τραπεζίτες , μην χάσουν χρήματα και δεν κάνει τα αφεντικά να έχουν χασούρα !!
Άσε που άμα δηλώσουν στάση πληρωμών του χρέους οι Έλληνες με μηδέν δάνεια σε κάποιους Τραπεζίτες που δεν είχαν χασούρα από τα Ελληνικά ομόλογα, οι Έλληνες, θα είναι λουκούμι πελάτες .
Επίσης τα δάνεια αυτά θα έχει να τα πληρώσει η Ελλάδα γιατί άλλο να πληρώνεις 16 δις το χρόνο σε δάνεια και άλλο 70 δις, έτσι δεν θα υπάρξουν ελείψεις στις εισαγωγές προϊόντων, τον τρόμο της Αλβανίας που συνέχεια μας επικαλούνται οι πολιτικοί μας στην Ελλάδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: