Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ποιος φοβάται το Δημοψήφισμα;;;

Ξεκαθαρίζω ότι το Δημοψήφισμα έπρεπε να είχε γίνει στις αρχές του 2010 και να αποφασίσει ο λαός αν επιθυμεί να υπαχθεί κάτω απ' το Μνημόνιο ή να συνεχίσει με κάποιον άλλο δρόμο.
Αυτό δεν έγινε και γι' αυτό ο Παπανδρέου κατηγορείται για πολιτική απονομιμοποίηση της Κυβέρνησής του.
Αν ο λαός αποφάσιζε ΝΑΙ θα λουζόταν τα σημερινά χωρίς να βγάζει άχνα (τουλάχιστον η πλειοψηφία που θα ψήφιζε ναι).
Αν ο λαός αποφάσιζε ΟΧΙ, τότε θα απέφευγε την καταστροφή του Μνημονίου και θα έπαιρνε και την ευθύνη του άλλου δρόμου.

Τώρα ανεξαρτήτως προθέσεων του ΓΑΠ, τις οποίες ακόμη αγνοώ, δίνεται η ευκαιρία στον Ελληνικό Λαό να εκφραστεί αδιαμεσολάβητα και να πει το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ στην προδοτική, για το Λαό και τη χώρα, Δανειακή Σύμβαση.
Και ή θα νομιμοποιηθεί η Τροικανή κατοχή στην Ελλάδα ή θα αποφασιστεί η απελευθέρωση της Ελλάδας, με την ελπίδα που θα γεννήσει αυτή αλλά και τους κινδύνους της.

Θα περίμενε κανείς αυτή η απόφαση να βρει σύμφωνο -εκτός του λαού- και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου.
ΑΛΛΑ...
Βλέπουμε το αντίθετο από ΟΛΟΥΣ!

Αρχικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αυτομολούν ένας-ένας, όχι για άλλο λόγο, αλλά για να πέσει η Κυβέρνηση πριν επιτραπεί στο Λαό να εκφραστεί.
Ιδιαιτέρως η "εκσυγχρονιστική" πτέρυγα του κόμματος έχει βγάλει φλίκταινες.
Και η ΓΑΠική έχει βγάλει, μεταξύ μας, αλλά αφού είναι απόφαση του αρχηγού τους, το βουλώνουν προς το παρόν, τουλάχιστον επισήμως.
Έτσι επιχειρείται η όψιμη ανατροπή της Κυβέρνησης εκ των έσω, προκειμένου να μην προλάβει ο λαός να εκφραστεί
Η ΝΔ πάλι μπροστά στον "εθνικό κίνδυνο" να εκφραστεί ο λαός (!!!) απειλεί ότι θα αποχωρήσει σύσσωμη η Κ.Ο. του κόμματος από τη Βουλή για να προκαλέσει εκλογές και να πάρουν αυτοί τις (πρωθ-)υπουργικές καρεκλίτσες και να λειτουργούν και αυτοί ερήμην του λαού, να υπογράψουν τα νέα Μνημόνια και η ζωή να συνεχίζεται...

Ο Λα.Ο.Σ., ως κόμμα ακροδεξιό, προφανώς και βγάζει σπυράκια όταν ακούει για δημοψηφίσματα, Λαό (χωρίς αρχικά) και Δημοκρατική έκφραση.
Δεν περίμενα κάτι άλλο από αυτούς έτσι κι αλλιώς.

Το ΚΚΕ λέει τα κλασικά δικά του και, αν και θεωρεί αποπροσανατολιστικό το δίλημμα του δημοψηφίσματος, σε ανακοίνωσή του καλεί το λαό να αποφασίσει το αγωνιστικό ΟΧΙ. Αν και ο εκπρόσωπός του είπε "κάτω η κυβέρνηση, εκλογές τώρα!".
Άρα δεν πολυψήνεται για το Δημοψήφισμα αν και κόμμα της λαικής εξουσίας...


Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το Δημοψήφισμα τρικ για παραπλάνηση του λαού και ζητά, αντί για δημοψήφισμα, εκλογές τώρα! Ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ που διά στόματος του προέδρου του ζητούσε δημοψήφισμα για την ένταξη στο Μνημόνιο πριν ενταχθεί η χώρα σ' αυτό.
Τώρα λέει αφενός ότι ο Λαός θα αποφασίσει ΟΧΙ, αλλά αφετέρου θεωρεί εκβιαστικό το δίλημμα... άρα δεν ψήνεται ούτε αυτός!

Η Ντόρα, ως γνήσιο τέκνο Μητσοτάκη προφανώς και αντιτίθεται σε κάθε έκφραση της δημοκρατικής θέλησης -και ύπαρξης- του λαού, οπότε προφανώς είναι εναντίον της διενέργειας δημοψηφίσματος.

Η Δημ. Αρ. διά στόματος Κουβέλη θεωρεί "ευθεία, καθαρή και έντιμη πολιτική λύση μόνο τις εκλογές". Άρα αντίθετη κι αυτή στο Δημοψήφισμα.

Έψαξα στο διαδίκτυο να βρω κάποια πολιτική δύναμη που να είναι υπέρ της δινέργειας Δημοψηφίσματος για τη Δανειακή Σύμβαση.
Και βρήκα μόνο δύο... κι αυτές εκτός Βουλής!

Πρώτα, το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής του Αλέκου Αλαβάνου χαιρέτησε την προοπτική είτε δημοψηφίσματος είτε εκλογών, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων:
"Σε μια φάση πολύ πιο άγριας καπιταλιστικής επίθεσης απ΄ ότι πριν σχεδόν μια δεκαετία, το ελληνικό «όχι» – είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα – θα έχει ακόμα πιο βαθιές επιπτώσεις από τη μεγάλη νίκη του γαλλικού λαού στο δημοψήφισμα για το Ευρωσύνταγμα. Γι’ αυτό και ο ομόθυμος φόβος όλου του ευρωπαϊκού κατεστημένου που θεωρεί την προσφυγή στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού ως κουτί της Πανδώρας για τα σχέδια τους. "

Και στη συνέχεια το Ε.ΠΑ.Μ. του Δημήτρη Καζάκη ανακοίνωσε το εξής:
"Το ΕΠΑΜ καλεί σε ευρύ μέτωπο για την άμεση προσφυγή σε δημοψήφισμα με σκοπό την καταδίκη της συμφωνίας επίσημης πτώχευσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη."

Κανείς άλλος... Μόνο οι παραπάνω ζητούν την άμεση έκφραση του λαού.
Όλοι οι άλλοι τσάμπα μάγκες και υποκριτές.

Με λίγα λόγια, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα από τα δεξιά ως τα αριστερά, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ως τον ΛΑΟΣ και τον ΣΥΡΙΖΑ... αντιτίθεται στη γνησιότερη έκφραση του λαού που λέγεται Δημοψήφισμα.
Άλλοι θεωρούν αντισυνταγματική τη διενέργεια Δημοψηφίσματος, άλλοι καλούν σε... αποχή, άλλοι κάνουν το κορόιδο, άλλοι βρίσκουν λύση μόνο τις εκλογές.

Όλα αυτά γιατί;;;
Γιατί είναι ολιγάρχες!
Γιατί απλούστατα όλοι θέλουν να μιλούν για μας χωρίς εμάς!
Όλοι βγάζουν σπυράκια στην ουσία της Δημοκρατίας!!!
Αντιτίθενται στη γνήσια λαικη έκφραση!
Για να συνεχίσουν να υπηρετούν ο καθένας τον ύπουλο ρόλο του εντός του πολιτικού συστήματος, άλλος παίζοντας τον εξουσιαστή και άλλος τον αντεξουσιαστή, άλλος παίζοντας τον αποφασίζοντα και άλλος τον διαμαρτυρόμενο.
Γιατί απλούστατα μας θέλουν όλους σιωπηλούς στο μαντρί τους!
Έχει χεστεί πατόκορφα το πολιτικό και το οικονομικό σύστημα από την πιθανότητα ο λαός να πει το δεύτερο μεγάλο ΟΧΙ στη νεοελληνική Ιστορία.

Και ζητούν εκλογές για να μιλά πάλι ο λαός δι' αντιπροσώπου.
ΌΧΙ κύριοι δεξιοί κι αριστεροί!
Πρώτα δημοψήφισμα!
Πρώτα θα μιλήσει ο λαός επί του πρακτέου, ψηφίζοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Κατοχή της Ελλάδας και στην αιώνια Πτώχευση και εξαθλίωση του Λαού της και μετά με βάση την απόφαση αυτή θα πορευτούμε σε εκλογές, αναλόγως του αποτελέσματος της έκφρασης του Λαού.

Κλείνοντας θέλω απ' αυτή τη μικρή γωνιά του διαδικτύου να καλέσω τουλάχιστον τις δυνάμεις της Αριστεράς, που επαγγέλλονται τη λαική εξουσία ή την Άμεση Δημοκρατία, όχι μόνο να αποδεχτούν, αλλά κυρίως να αγωνιστούν για να γίνει το Δημοψήφισμα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ξεμπροστιάζονται ως δυνάμεις του συστήματος και μπαίνουν στο κάδρο της προδοσίας δίπλα σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.

Διαλέγουν και παίρνουν σε ποια μεριά θα είναι.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!!!

Και επειδή το οικονομικοπολιτικό σύστημα θα πολεμήσει αγρίως την προοπτική του Δημοψηφίσματος θεωρώ πιο πιθανό να μη γίνει τελικά.
Αλλά εμείς, ο Λαός πρέπει να αγωνιστούμε για να γίνει το Δημοψήφισμα, σε πείσμα των μαριονετών του πολιτικού συστήματος.
Ο ΓΑΠ άθελά του δείχνει το δρόμο στο Λαό: Το δρόμο να τον ανατρέψει!
Και το γάντι που μας πετάει ο ΓΑΠ, οφείλουμε να το σηκώσουμε.
Αλλιώς καλύτερα ας είμαστε πολιτικά ειλικρινείς και τίμιοι και ας βγάλουμε όλοι το σκασμό...
Τοίχο τοίχο

1 σχόλιο:

Μαζεστίξ είπε...

Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση.
Άντε να γίνουμε πολλοί μπας και εισακουστούμε!