Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Marfin Popular: Παραιτήθηκε ο Α. Βγενόπουλος από πρόεδρος

Την παραίτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τη θέση του μη εκτελεστικού Προέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας ανακοίνωσε η Marfin Popular Bank.

Εξηγώντας την απόφαση αυτή, ο Α. Βγενόπουλος αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Πιστεύω ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές Πρόεδρος της Marfin Popular Bank δεν πρέπει να είναι ένας μεγάλος μέτοχος που με την παρουσία του να δημιουργεί πιθανόν προϋποθέσεις αντίθεσης συμφερόντων". Και προσθέτει: "Επίσης δεν πιστεύω ότι οι διοικήσεις πρέπει να αγωνισθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τις τράπεζες ιδιωτικές εάν αυτό είναι εις βάρος της πραγματικής οικονομίας. Εάν λοιπόν η επιθυμία της κυβέρνησης είναι οι τράπεζες να μείνουν ιδιωτικές πρέπει αυτό να γίνει με τέτοιους όρους ώστε η χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ιδιωτών να συνεχισθεί κανονικά".

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό Πρόεδρό του τον Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε επίσης τον Peter Baltussen ως νέο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Abdulrazaq Al Jassim.

Σημειώνεται ότι τόσο το παραιτηθέν μέλος όσο και το νέο μέλος που εξελέγη σε αντικατάσταση αυτού, υπεδείχθησαν από το Dubai Group, καταλήγει η ανακοίνωση.
Ισοτιμία
Σημ.axinosp:Τα ποντίκια φεύγουν πρώτα από το καράβι που βυθίζεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: